Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor Yerel Haberler Teknoloji Kim Kimdir?
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
KPSS Ön Lisans Sonuçları Açıklandı
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
Dev Derbide Fenerbahçe ve Galatasaray Karşılaşıyor
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
GÜRZ-15 Operasyonlarında 88 Gözaltı
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Üniversitelerde Fakülte ve Enstitü Düzenlemeleri
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
Türkiye, Avrupa'nın Üçüncü Büyük Otomotiv Üreticisi Konumuna Yükseldi
HABERLER>GÜNDEM
1 Aralık 2009 Salı - 09:32

5 ölüme bir özür

'Çok üzgünüm ben de kardeşimi kazada kaybettim'

5 ölüme bir özür

Bursa’da bayramın üçüncü günü otobüs durağına otomobiliyle dalarak 5 kişinin ölümüne neden olan sürücü tutuklandı. Üniversite öğrencisi 22 yaşındaki sürücü Atıl Arda Yavuz, “Onları çok iyi anlıyorum. Ben de 7 yaşındaki kardeşim Cansu’yu trafik kazasında kaybetmiştim” diyerek ailelerden özür diledi

Önceki gün, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi Atıl Arda Yavuz’un kullandığı otomobil, Bursa-İzmir kara yolu Küçük Sanayi Metro İstasyonu yakınında kontrolden çıkarak otobüs durağında bekleyenlere çarptı. Faciada Semra Çetin (47), Resmiye Yurteri (64) , Ebru Candaş (21) ve Serpil Hikmet Dikici (43) olay yerinde yaşamını yitirirken kazada ağır yaralanan 51 yaşındaki Cevriye Tokpınar ise kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

‘Herkesten özür dilerim’

5 kişinin ölümüne neden olan sürücü Atıl Arda Yavuz ise dün sabah saatlerinde adliyeye çıkarıldı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan ve emniyetten çıkışında gazetecilerin sorularına yanıt veren Yavuz, “Herkesten ve tüm ailelerden özür diliyorum. Onları anlayabiliyorum. 7 yaşındaki kız kardeşim Cansu Yavuz’u trafik kazasında kaybettim” dedi.

‘Öndeki araç sıkıştırdı’

Yavuz, aşırı hız yapıp yapmadığı sorusuna ise “Aşırı hız yoktu. Öndeki otomobil beni sıkıştırdı, kontrolümü kaybettim. O yüzden durağa girdim” diye cevap verdi. Savcılıktaki sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen Atıl Arda Yavuz, “dikkatsiz ve tedbirsiz araç kullanarak birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet vermek” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Babasının mezarını ziyarete gidiyordu

KazanIn kurbanları dün sevenleri tarafından son yolculuklarına uğurlandı. Ev hanımı olan evli ve iki çocuk annesi Serpil Hikmet Dikici’nin babasının Akçalar Köyü’ndeki mezarını ziyaret etmek için durakta minibüs beklerken yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Serpil Hikmet Dikici, Ulu Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze töreninde Dikici’nin eşi 48 yaşındaki Müjdat Dikici ile kızları 19 yaşındaki Ezgi ve 23 yaşındaki Nergis Dikici fenalık geçirdi. Bursa Kapalıçarşı’da ayakkabı dükkanı bulunan ve Demokrat Parti üyesi olan Müjdat Dikici’nin eşinin cenaze törenine çok sayıda partili de katıldı.

İşine giderken ölüme yakalandı

İŞE gitmek üzere durakta beklerken ölen 3 çocuk annesi Semra Çetin’in cenazesi de de Bursa’nın Orhaneli İlçesi Serçeler Köyü’nde toprağa verildi. Ebru Candaş’ın cenazesi ise yakınları tarafından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınarak toprağa verilmek üzere memleketi olan Manisa’nın Turgutlu İlçesi’ne götürüldü.

İki kardeş, nişana gitmek için otobüs bekliyordu

Kazada yaşamını yitirenlerden ikisi ise kardeşti. Ev kadını Cevriye Tokpınar ve ablası Resmiye Yurteri, bir nişan törenine katılmak üzere otobüs bekliyordu. Cevriye Tokpınar’ın eşi Ahmet Tokpınar da iki kardeşle beraberdi. Korkunç kazada Resmiye Yurteri olay yerinde yaşamını yitirdi. Kardeşi Cevriye Tokpınar ile Ahmet Tokpınar ise yaralandı. Cevriye Tokpınar dün sabaha karşı tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kurtarılamadı. Cevriye Tokpınar’ın cenazesi, Hamitler Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze töreninde tabutunu taşıyan eşi 60 yaşındaki Ahmet, oğlu 26 yaşındaki Mehmet Ali ve kızı 22 yaşındaki Nagihan ile diğer yakınları gözyaşlarını tutamadı. Kazada yaşamını yitiren ablası Resmiye Yurteri’nin cenazesinin de bugün (salı) İstanbul’da toprağa verileceği öğrenildi.

 
Deniz Bölükbaşı'dan ilginç iddia
 
Lüks araba pazarında Ankara artık merkez
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Deniz Bölükbaşı'dan ilginç iddia
"Mahmur Kampı Kandil’in ara istasyonu olacak"
''Şehit olan 33 eri bana sorun !''
AK Parti Hükümeti'nin 33 erin şehit edilmesinin "Devlet işi" olduğunu ...
Ne danıştay kalacak ne de Bülent Arınç
Bülent Arınç'ın katsayı ile ilgili yorumu tepki çekince espiri açıklaması gecikmedi.
 
Domuz gribi aktarlara yaradı
Halk arasında domuz gribi olarak anılan (A H1N1) virüsünden ölenlerin ...
Vatikan minare yasağından kaygılı!
İsviçre'de yeni minare yapımına yasak getirilip getirilmemesine ilişkin ...
Gül aşılansın şüphe bitsin
Domuz gribi aşısı konusunda yaşanan tartışmaya ilişkin en radikal öneri, bu işin uzmanından geldi.
 
Ankara'da sis yüzünden uçak seferleri yapılamıyor
Ankara'daki yoğun sis nedeniyle Esenboğa Havalimanı'nda uçak seferleri yapılamıyor.
Şekerde özelleştirme durdurulmalı talebi
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi ...
ŞEYHİN DÜĞÜNÜNE BAK!
İslam Peygamberi kızını evlendirirken çeyizlik adına birkaç parça zecri ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Türkiye'nin aktif dış politikasını nasıl buluyorsunuz?

Doğru Buluyorum
Yanlış Buluyorum
Fikrim Yok

Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Gündem Siyaset Ekonomi Asayiş Eğitim-Bilim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Dünya Haber Yorum Spor
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri